|
|
| Nominacijos (septintosios) | |
|
+3Brit Spencer Ray W. Johnson Tony Stark 7 posters | Autorius | Pranešimas |
---|
Tony Stark Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway
Zodiac : Aries Age : 59 Miestas : Staten Island Pranešimų skaičius : 8855 Join date : 2010-03-12
| Temos pavadinimas: Nominacijos (septintosios) Pir. 08 23 2010, 04:08 | |
| Kenčiu nuo hyperaktyvumo fazės, Leto pasirodo čia kaip jaunas mėnulis + iš manęs dabar užsigliukinusios mažai naudos, todėl apsiimu vykdyt nominacijas, heh :D Čiuju jau žinot kaip elgtis, todėl iš tuščio į kiaurą nepilstysiu. 01. Forumo sweet`čius/sweet`ė 02. Forumo linksmuolis/linksmuolė 03. Forumo role model 04. Forumo ponas/panelė vaizduotė 05. Forumo most wanted 06. Forumo išpera 07. Forumo intriga (asmenybė, intriguojanti visus ir visaip) 08. Forumo „o man dzin“ (pohuistas :D) 09. Forumo stileiva 10. Forumo arogancija 11. Forumo sunshine 12. Forumo Manhetenietis + Bruklinietis + Kvinsietis 13. Forumo seksualiausioji 14. Forumo seksualiausiasis 15. Forumo šviežiena 16. Forumo prietranka 17. Forumo „sveika gyvensena“ (atkreipkim dėmesį į kabutes :D) 18. Forumo aktyvistas/aktyvistė 19. Forumo ištvirkėlis/ištvirkėlė 20. Forumo letargas (paaiškinimas: tai pasyvus arba ne itin veiksnus personažas, kurio dažnesnis reiškimasis žaidime džiugintų ar kaip kitaip glostytų akį) Ready... Set... GO! :bounce: | |
| | | Ray W. Johnson Hippie slacker
Zodiac : Gemini Age : 37 Miestas : New York,US Pranešimų skaičius : 317 Join date : 2010-06-20
| Temos pavadinimas: Re: Nominacijos (septintosios) Pir. 08 23 2010, 15:32 | |
| 01. Forumo sweet`čius/sweet`ė - Jared Leto / Nelly Furtado 02. Forumo linksmuolis/linksmuolė - .... / Nelly Furtado 03. Forumo role model - Helena Barker 04. Forumo ponas/panelė vaizduotė - Richard Kruspe 05. Forumo most wanted - Richard Kruspe 06. Forumo išpera - Milla Russel :D 07. Forumo intriga (asmenybė, intriguojanti visus ir visaip) - Porsha Switch 08. Forumo „o man dzin“ (pohuistas :D) - Luke Mathers 09. Forumo stileiva - Gerard Way 10. Forumo arogancija - Richard Kruspe 11. Forumo sunshine - Nelly Furtado 12. Forumo Manhetenietis + Bruklinietis + Kvinsietis - Luke Mathers / Jared Leto / Porsha Switch 13. Forumo seksualiausioji - Helena Barker 14. Forumo seksualiausiasis - Richard Kruspe 15. Forumo šviežiena - Raylin Christensen 16. Forumo prietranka - nerasta. 17. Forumo „sveika gyvensena“ (atkreipkim dėmesį į kabutes :D) - Richard Kruspe 18. Forumo aktyvistas/aktyvistė - Helena Barker / Richard Kruspe 19. Forumo ištvirkėlis/ištvirkėlė - Richard Kruspe / Milla Russel 20. Forumo letargas - Kat Von D | |
| | | Brit Spencer Blue American
Zodiac : Taurus Age : 39 Pranešimų skaičius : 2886 Join date : 2010-01-19
| Temos pavadinimas: Re: Nominacijos (septintosios) Pir. 08 23 2010, 16:35 | |
| 01. Forumo sweet`čius/sweet`ė Gerard Way xDDDDDDDDD 02. Forumo linksmuolis/linksmuolė Tai kad man visi niaurūs atrodo... Ne, žinau! Bam xDD 03. Forumo role model Jared Leto, for sure xD 04. Forumo ponas/panelė vaizduotė Gerard Way xDDDD<...>DDD 05. Forumo most wanted It's sooooo hard. I haven't chosen one xD 06. Forumo išpera Richard Kruspe 07. Forumo intriga (asmenybė, intriguojanti visus ir visaip) A mane Milla intriguoja xDD 08. Forumo „o man dzin“ (pohuistas :D) PI! Juokauju, juk negražu savęs siūlyt.. :glad: Reesh. 09. Forumo stileiva Helena Barker. 10. Forumo arogancija Juokinga, bet nerandu nei vieno tinkamo. 11. Forumo sunshine Gerard Way xD Man akyse šviesiau net pasidarė xDD 12. Forumo Manhetenietis + Bruklinietis + Kvinsietis Richard Kruspe + Shannon Leto (huh?) + Helen Berthault 13. Forumo seksualiausioji 14. Forumo seksualiausiasis Gerard Way xDDD (yea, i am sick, so what? xDD) 15. Forumo šviežiena Raylin Christensen 16. Forumo prietranka Porsha xD 17. Forumo „sveika gyvensena“ (atkreipkim dėmesį į kabutes :D) Milla Russell 18. Forumo aktyvistas/aktyvistė RZK, indeed ;D 19. Forumo ištvirkėlis/ištvirkėlė Manau, kad visi čia savaip ištvirkę ir išskirt vieną ar kitą būtų neteisinga xD 20. Forumo letargas (paaiškinimas: tai pasyvus arba ne itin veiksnus personažas, kurio dažnesnis reiškimasis žaidime džiugintų ar kaip kitaip glostytų akį) :uhoh: Jared Leto? | |
| | | Tony Stark Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway
Zodiac : Aries Age : 59 Miestas : Staten Island Pranešimų skaičius : 8855 Join date : 2010-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Nominacijos (septintosios) Pir. 08 23 2010, 19:14 | |
| 01. Forumo sweet`ė - Helena Barker. Tiesiog jausmingumo, moteriškumo ir jautrumo etalonas! *-* 02. Forumo linksmuolė - Nelly Furtado. NORS Ryčka jos humoro jausmo nesupranta :D 03. Forumo role model - Jared Leto. Čiuju nėra už jį sveikiau gyvenančio personažo! 04. Forumo panelė vaizduotė - Milla Russell *sun* 05. Forumo most wanted - Ryčka :DDD Ne nu rimtai. 06. Forumo išpera - Milla Russell! 07. Forumo intriga (asmenybė, intriguojanti visus ir visaip) - Bam Margera. My personal opinion :] 08. Forumo „o man dzin“ (pohuistas :D) - Bam Margera. 09. Forumo stileiva - be jokios abejonės Richard`as, LOL. 10. Forumo arogancija - Audrey Morrigan. 11. Forumo sunshine - Margaux Bossieux. iheart her! 12. Forumo Manhetenietis + Bruklinietis + Kvinsietis - Luke Mathers + Bam Margera + Helen Berthault 13. Forumo seksualiausioji - Nelly Furtado ^^ 14. Forumo seksualiausiasis - hm... Shannon Leto! 15. Forumo šviežiena - Skin, fersure. 16. Forumo prietranka - Porsha! :D 17. Forumo „sveika gyvensena“ (atkreipkim dėmesį į kabutes :D) - mano galva, į šią vietą pretenduoja Gery ir Ryčka. Jie abu dahuja rūko, išgeria dahuja kavos, turėję problemų su narkotikais, BET Krupe BENT JAU sportuoja :DDD So, Gerard Way. 18. Forumo aktyvistė - Helen Berthault. 19. Forumo ištvirkėlė - Milla Russell. Nors galima dar ir būtų Porsha prirašyt :D 20. Forumo letargas - Jared Leto. Rimtai. We`ll miss ya | |
| | | Nelly Furtado Surrendering to love.
Zodiac : Sagittarius Age : 45 Pranešimų skaičius : 2529 Join date : 2009-09-21
| Temos pavadinimas: Re: Nominacijos (septintosios) Pir. 08 23 2010, 22:16 | |
| 01. Forumo sweet`čius/sweet`ė - Jared Leto - jis gi toks awww :h: 02. Forumo linksmuolis/linksmuolė - Bam Margera. That dude rocks xD 03. Forumo role model - Leto!!! 04. Forumo ponas/panelė vaizduotė - Reech... 05. Forumo most wanted - Reech again... 06. Forumo išpera - ir Vėl Richardukas -.- Jis yra eviiiil... 07. Forumo intriga - Bam!!!! 08. Forumo „o man dzin“ - Margera jam tikrai viskas px :DDD 09. Forumo stileiva - Helena Barker 10. Forumo arogancija - Sunku išrinkt nes... Mažai tokių! Bet lai būna Audrey. 11. Forumo sunshine - Bam'as ji iš vis yra Nel personal sunshine, LOL. 12. Forumo Manhetenietis + Bruklinietis + Kvinsietis - Richard + Helena + Porsha 13. Forumo seksualiausioji - Milla Russell. She's sexy :D 14. Forumo seksualiausiasis - Kruspe (mm) 15. Forumo šviežiena - Be abejonės Skin. 16. Forumo prietranka - Prosha. Totally xD 17. Forumo „sveika gyvensena“ - Vėl Kruspe! Damn... 18. Forumo aktyvistas/aktyvistė- Mūsų Ryčka toks aktyvus, kad gražu žiūrėt (sun) 19. Forumo ištvirkėlis/ištvirkėlė - Milla Russell! 20. Forumo letargas - Jared Leto *šniurkšt* | |
| | | Helen Berthault I’m the reason you came here, I’m the American Tragedy
Zodiac : Virgo Age : 34 Miestas : Queens Pranešimų skaičius : 1099 Join date : 2009-10-22
| Temos pavadinimas: Re: Nominacijos (septintosios) Antr. 08 24 2010, 11:25 | |
| 01. Forumo sweet`čius/sweet`ė: J. Leto & N. Furtado 02. Forumo linksmuolis/linksmuolė: B. Margera 03. Forumo role model: H. Barker 04. Forumo ponas/panelė vaizduotė: R.Z. Kruspe & mano manymu, M. Russell 05. Forumo most wanted: R.Z. Kruspe 06. Forumo išpera: et, nežinau ;D 07. Forumo intriga (asmenybė, intriguojanti visus ir visaip): P. Switch 08. Forumo „o man dzin“ (pohuistas :D): B. Margera 09. Forumo stileiva: H. Barker 10. Forumo arogancija: A. Morrigan 11. Forumo sunshine: daug jūsų, saulutės ;D 12. Forumo Manhetenietis + Bruklinietis + Kvinsietis: L. Mathers – N. Furtado – P. Switch 13. Forumo seksualiausioji: M. Russell 14. Forumo seksualiausiasis: Kad čia, tiesą pasakius, turbūt nėra nė vieno, kurio nepavadinčiau hawt. Nors ilgiausiai toje srityje išbuvęs R.Z. Kruspe C: 15. Forumo šviežiena: R. Christensen 16. Forumo prietranka: Manau, nemažai žmogų save į 'daužtus' siūlytų, o aš - tikrai ne išimtis. Tačiau aš nieko ne nominuosiu ;D 17. Forumo „sveika gyvensena“ (atkreipkim dėmesį į kabutes :D): Gerard Way 18. Forumo aktyvistas/aktyvistė: R.Z. Kruspe 19. Forumo ištvirkėlis/ištvirkėlė: M. Russell 20. Forumo letargas (paaiškinimas: tai pasyvus arba ne itin veiksnus personažas, kurio dažnesnis reiškimasis žaidime džiugintų ar kaip kitaip glostytų akį): J. Leto | |
| | | George Stark Fuck in the fire and we'll spread all the ashes around
Zodiac : Taurus Age : 52 Miestas : Findon, West Sussex Pranešimų skaičius : 4286 Join date : 2009-08-05
| Temos pavadinimas: Re: Nominacijos (septintosios) Sk. 09 05 2010, 00:49 | |
| 01. Forumo sweet`čius/sweet`ė - Nelly Furtado. 02. Forumo linksmuolis/linksmuolė - Porsha Switch. Nė vienas šitiek geriantis negali būti paniuręs xD 03. Forumo role model - Helena Bar... Tai yra, Leto. Helena Leto xD 04. Forumo ponas/panelė vaizduotė - Milla Russell. Nors mano balsas šioje vietoje yra nukreiptas į pačią Gied. 05. Forumo most wanted - Richard... 06. Forumo išpera - Milla Russell w/ Richard. Nemanau, kad jie vienas kitam nusileidžia xD 07. Forumo intriga (asmenybė, intriguojanti visus ir visaip) - Kruspe? Milla? Negaliu apsispręst, todėl vėlgi, imu abu. 08. Forumo „o man dzin“ (pohuistas :D) - rašyčiau Bam Margera, bet kiek man žinoma, jis nebesilankys. Todėl Kruspe. Arba Milla xD Ne, nu rimtai, kodėl jie abu tokie panašūs? xD 09. Forumo stileiva - Nelly Furtado. Man tiesiog patinka šios merginos stiliaus pojūtis :) 10. Forumo arogancija - rašau Natalia vien tik dėl to, kad tikiuosi, jog ji atskleis Manheteniečių charakterį xD 11. Forumo sunshine - Nelly. Tikrai. Be konkurencijos xD 12. Forumo Manhetenietis + Bruklinietis + Kvinsietis - Richard Zven Kruspe + Helena Leto + Helen Berthault. 13. Forumo seksualiausioji - Nelly Furtado. Man ji labai daili. 14. Forumo seksualiausiasis - Gerard Way. 15. Forumo šviežiena - Natalia Vodianova. 16. Forumo prietranka - Porsha Switch xD 17. Forumo „sveika gyvensena“ (atkreipkim dėmesį į kabutes :D) - Richard, tikriausiai. 18. Forumo aktyvistas/aktyvistė - Porsha Switch. 19. Forumo ištvirkėlis/ištvirkėlė - Milla Russell w/ Richard? Kiek apžiūrėjau, tai pastarasis čia daugiau krušasi, tuomet persveriu jį, jei jau taip xD 20. Forumo letargas (paaiškinimas: tai pasyvus arba ne itin veiksnus personažas, kurio dažnesnis reiškimasis žaidime džiugintų ar kaip kitaip glostytų akį) - Gerard Way :) | |
| | | Evelyn Salt If you took the time to notice me.
Zodiac : Gemini Age : 49 Pranešimų skaičius : 4949 Join date : 2009-09-25
| Temos pavadinimas: Re: Nominacijos (septintosios) Pir. 09 27 2010, 19:15 | |
| 01. Forumo sweet`čius/sweet`ė. Nepaisant tų naujų įvykių, visgi atiduosiu balsą Jare'i. 02. Forumo linksmuolis/linksmuolė. Nelka! 03. Forumo role model. Kruspe... sekit jo pėdom xDDDD 04. Forumo ponas/panelė vaizduotė. Porsha ar kuris tenais jos veikėjas.. žodžiu.. 05. Forumo most wanted. Ryčka, nu kas gi daugiau. 06. Forumo išpera. Milka, ir screw you, es tikrai Milka! 07. Forumo intriga (asmenybė, intriguojanti visus ir visaip). Skeen! Nes ji mane nepaisant esamo letargo labai intriguoja ;] 08. Forumo „o man dzin“ (pohuistas :D). Gerard Way. 09. Forumo stileiva. Perbėgau ką tik per kelias temas ir labiausiai sudomino Helen. 10. Forumo arogancija. Kad arogantiškų pas mus deficitas.. neišsirinkau nieko.. 11. Forumo sunshine. Ray! 12. Forumo Manhetenietis + Bruklinietis + Kvinsietis. Manhetenietis - Ryčka. Brulinietis - Leto. Kvinsietis - Helen. 13. Forumo seksualiausioji. Man sekiška pvz. yra Natalia. 14. Forumo seksualiausiasis... neapsisprendžiau.. 15. Forumo šviežiena. Ray! 16. Forumo prietranka. Nu again.. Ray xD 17. Forumo „sveika gyvensena“ (atkreipkim dėmesį į kabutes :D). Milkos ir Ryčkos duetas all the way ;D 18. Forumo aktyvistas/aktyvistė. Pastaruoju metu pastebėjau kad Porsha labai reiškiasi xD 19. Forumo ištvirkėlis/ištvirkėlė. Kruspe su Russell again.. manau jie dauguma klausimų ir aspektų yra vienas kitam lygūs. 20. Forumo letargas (paaiškinimas: tai pasyvus arba ne itin veiksnus personažas, kurio dažnesnis reiškimasis žaidime džiugintų ar kaip kitaip glostytų akį). Kadangi Jarę dar kažkaip pavyksta išjudint, o man pačiai reiktų spyrio į užpakąlį(kartu ir Laurai!) tai prirašau čia Skeen!
Viskas, phew! xD | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Nominacijos (septintosios) | |
| |
| | | | Nominacijos (septintosios) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |