|
|
| Nominacijos (antrosios) | |
| | Autorius | Pranešimas |
---|
George Stark Fuck in the fire and we'll spread all the ashes around
Zodiac : Taurus Age : 52 Miestas : Findon, West Sussex Pranešimų skaičius : 4286 Join date : 2009-08-05
| Temos pavadinimas: Nominacijos (antrosios) Sk. 01 24 2010, 19:56 | |
| Ooooh, mažuliai, puikiai atmenu jūsų entuziazmą, o kai reikėjo balsuot - špygą taukuotą. Tikiuosi susiimsit, visgi ne tokie beviltiški jau esam ir prabalsuosim kaip pareigingi piliečiai! Po maždaug... 15 minučių trukmės Skype chat'o su Gie, mes sukurpėm nekuklų, dviženklį skaičių nominacijų. Štai jos:
01. Forumo nusidėjėlis/ė 02. Forumo išdykėlis/ė 03. Forumo geraširdis/ė 04. Forumo sadistas 05. Forumo Manhetenietis/Kvinstietis 06. Forumo pora 07. Forumo kenkėjas 08. Forumo arogancija 09. Forumo meniška siela 10. Forumo geidžiamiausias/sia 11. Forumo pajuokų objektas 12. Forumo hipis (propaguojantis laisvą, taikdarišką gyvenimo stilių) 13. Forumo apsileidėlis 14. Forumo jausmingasis 15. Forumo banaliausias 16. Forumo šviežiena 17. Forumo nuskriaustasis
Sistema tokia pati: savo nominantus siunčiat į PM vienam iš administratorių (dėl Black'ę apėmusio tingulio, šiam reikalui rekomenduoju Jared Leto ir Helena Barker account'us). Taip pat būtų labai miela, jeigu nebalsuotumėt už save. Atsiras tokių, kurie prabalsuos ir už jus, patikėkit. Laiko limito nėra. Kai gausim pakankamą kiekį žinučių, susumuosim rezultatus, Gie išgimdys fantastiškus baneriukus ir visi gyvensim ilgai bei laimingai. Kalbant apie šališkumą... Nejuokauju. Gausit lupt, smarkiai, smarkiai jeigu sulauksim kokių 3 sukakotų PM žinučių. Taigi būkit aktyvūs ir telaimina jus Dievas xDDD | |
| | | George Stark Fuck in the fire and we'll spread all the ashes around
Zodiac : Taurus Age : 52 Miestas : Findon, West Sussex Pranešimų skaičius : 4286 Join date : 2009-08-05
| Temos pavadinimas: Re: Nominacijos (antrosios) Pen. 01 29 2010, 22:58 | |
| Sum information. Gumos netampysiu ir iš karto pareikšiu, kad esu PIKTAS, nusivylęs, suerzintas, tuoj sprogsiu ir t.t. ir pnš. Nežinau kaip kiti adminai, bet aš sulaukiau trijų nupiepusių PM žinučių su rubrikai "Nominacijos" aktualiu turiniu: nuo Gerard'o Way, Ditos Von Teese ir... Jared'o Leto. Jeigu už mėginimą į forumą įnešti naujų atrakcijų gauni špygą taukuotą, taip ir norisi visus pasiųsti ant hūjaus, bet aš susilaikysiu :) Nežinau kiek ilgai laikys mano nervai, bet tikiuosi, kad sąžinės likučiai pas jus atkus, surasit laiko savo niekinguose gyvenimėliuose (teisindamas jus manysiu, jog esat laaaaaaaaaaabai jau užimti, o ne abejingi bei tingūs) ir atliksit šią sušiktą pilietinę pareigą. Jeigu situacija nesikeis, rezultatus parinksiu grynai savo nuožiūra, kas jūsų, patikėkit, nedžiugintų :) Peace. | |
| | | | Nominacijos (antrosios) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |