|
|
| Sienna Guillory | |
| | Autorius | Pranešimas |
---|
Enrica Villablanca The lines between brothers and justice have changed, so you do what you got to do.
Zodiac : Gemini Age : 46 Miestas : Boca Raton, Florida Pranešimų skaičius : 7 Join date : 2012-01-21
| Temos pavadinimas: Sienna Guillory Pir. 02 06 2012, 18:17 | |
| - Jill Valentine:
- Random beauty:
| |
| | | Aldous Snow When the world slips you a Jeffrey, stroke the furry wall
Zodiac : Gemini Age : 49 Miestas : Grays, Essex, England, UK Pranešimų skaičius : 62 Join date : 2012-02-04
| Temos pavadinimas: Re: Sienna Guillory Antr. 02 07 2012, 20:08 | |
| Žinai kas šauniausia mano nuožiūra yra apie Jill char`ą? Ji sugeba būt kieta ir moteriška *-* Perrrrrfection. Labai graži motera. Nors nžn, dunno, man čia čiuju taip Siennos RE imidžas prilipęs, kad su šviesiais ir ilgais plaukais Guillory nesižiūri :D Nors ji daillli labai. Kelios foto čia įrodo, jog jai prisidažyt nereik, kad glažiai atrodytų | |
| | | Ashlynn Scott Don’t take life too seriously; no one gets out alive.
Zodiac : Sagittarius Age : 41 Miestas : Queens, New York Pranešimų skaičius : 5138 Join date : 2011-02-10
| Temos pavadinimas: Re: Sienna Guillory Antr. 02 07 2012, 20:12 | |
| Labai taikliai pastebėta, kai jai prilipęs Jill įvaizdis :D Man irgi tos fotkės, kur jinai blondinė, atrodė tokios keistokos, nors ir glazios :DD | |
| | | Aldous Snow When the world slips you a Jeffrey, stroke the furry wall
Zodiac : Gemini Age : 49 Miestas : Grays, Essex, England, UK Pranešimų skaičius : 62 Join date : 2012-02-04
| Temos pavadinimas: Re: Sienna Guillory Antr. 02 07 2012, 20:16 | |
| Va, va, jo. Keistokos indeed :DD Bet, kad nu tikrai tamsūs ir trumpi plaukai jai labiau tinka blem :D Kažkaip išryškina veido bruožus. Su šviesiais plaukais priešingas efektas pastebimas :D Nors ai. Ji graži. Velniop visus, manančius kitaip :D | |
| | | American Reed I prepare for a noble war
Pranešimų skaičius : 88 Join date : 2011-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Sienna Guillory Tr. 02 08 2012, 19:40 | |
| Aš taip įpratau nuo pentko RE Džilką matyt blondinę, kad kartais net keista ją matyt brunetką. Kewl boba, dar vienas egzempliorius prie Mei Sju kolekcijos. Su ja varžytis galėtų nebent Sheva. | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Sienna Guillory | |
| |
| | | | Sienna Guillory | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |