|
|
| Noomi Rapace | |
| | Autorius | Pranešimas |
---|
Lisbeth Rapace _Wasp_
Zodiac : Capricorn Age : 44 Pranešimų skaičius : 3597 Join date : 2009-09-27
| Temos pavadinimas: Noomi Rapace Pen. 01 06 2012, 13:04 | |
| - lisbeth salander:
- sim:
- other stuff:
| |
| | | Tony Stark Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway
Zodiac : Aries Age : 59 Miestas : Staten Island Pranešimų skaičius : 8855 Join date : 2010-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Noomi Rapace Pen. 01 06 2012, 15:31 | |
| Damn it. Nuostabi motera, kaip aš ją adore`int pradėjau... Nors čiuju jei ne jos efektingas vaidenimasis Šerloke antram, aš jos dabar taip nemylėčiau, kaip dabar myliu, bet anyway :DDDD Simza yra tokia HOTHOTHOTHOTHOTHOTHOTHOT *-* Ypatingai Sim čiuju man dėl plaukų, nes, well, u know :DD And yeah, nebus geresnės Salander už Noomi Salander. Nors sakė amerikoniškam Lisbeth visai kitokia nei švediškam. Pamatysim kaip ten bus, lol :D | |
| | | Sonya Heston You are slippin' away.
Zodiac : Virgo Age : 41 Pranešimų skaičius : 385 Join date : 2010-05-10
| Temos pavadinimas: Re: Noomi Rapace Pen. 01 06 2012, 15:43 | |
| Vadinas atsistatė ta simpatija, kurią sunaikinau postydama iš LR per pagrobimą? ;DDDDD Jo jo, kai perskaičiau tam mūsų žurnaliukė, kur paėmėm tik dėl RDJ, amerikoniškas TGWTDT bus VISAI kitoks nei švediškas, nbet aš adorine'inu švedišką ;DDD | |
| | | Tony Stark Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway
Zodiac : Aries Age : 59 Miestas : Staten Island Pranešimų skaičius : 8855 Join date : 2010-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Noomi Rapace Pen. 01 06 2012, 16:33 | |
| Am, not rly :DDD Forume dar ilgai Tonka stums ant Lis, sorry :D Yeah. Ir dar sakė pabaigą susuko visai kitaip, nei švediškam. Blem, noriu į tą filmą su tavim :/ Bet jau ba ba :DDD Ai, prisiminiau KAŽKĄ. Šitas albumas galutinai įkvėpė mane KAI KAM :DD Noriu KAI KO, pati žinai KO :D | |
| | | Sonya Heston You are slippin' away.
Zodiac : Virgo Age : 41 Pranešimų skaičius : 385 Join date : 2010-05-10
| Temos pavadinimas: Re: Noomi Rapace Pen. 01 06 2012, 16:44 | |
| Tai Tonis šiaip ar taip stums, juk ji jam gyvybės vos neatėmė ;DDDD Lauksim, kol torrent'uose pasirodys. Bet ir gerai, nes tada koks įdomumas žiūrėti tą patį, tik su kitais aktoriais, huh? ;DDDDDDD | |
| Temos pavadinimas: Re: Noomi Rapace Pen. 01 06 2012, 23:19 | |
| Naaa, žinai. Švedai neturėjo Reznoro ir... Kreigo :DDD Ir TOKIO biudžeto, garantuoju :D Nors perdirbinio šito nesmerkiu jaučiu tik dėl to, kad "Kovos Klubo" režisierius šūdo nesumals, Trentas tuo labiau, Danielis - too :D Nu žinai :D Ne viskas kas amerikoniška gerai, bet net ir šūdas žemę tręšia, so :DDD | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Noomi Rapace | |
| |
| | | | Noomi Rapace | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |