01. Ebony Vain de Meo
02. Bony, Vai, Ebė, katytė, zuikelis, Bo...
03. 1989 m. sausio 9 d.
04. kilusi iš Sofios (Bulgarija), gyvena Manhetene
05. m+v... bet... visko ten pas ją būna...
06. KITA INFO:
∙ Patinka: sexualūs vaikinai, alkoholis, sex... vakarėliai, fotosesijos (ouh jėė, ji fotogeniška)
∙ Nepatinka: ammm... faug kas (?)
∙ Privalumai: Dauug tokių... o kūną tai ir patys galit apžiūrėt.
∙ Silpnybės: Vaikinai, sexas, parduotuvės...
∙ Keistenybės/įpročiai rūko (kartais), keista jin, kartais su mergom lovoj duodasi... Ir šiaip ji trenkta toookia : DDDDDDDD
07. Šeima: neturi
08. Priešai: ąąhhh... kol kas nėra (?)
09. Dabartinė veikla: aktorė/ modelis
10. Veikėjo tikslai dauugg jin tokių turi...
11. Apibūdinkit charakterį Savanaudė, beširdė, sadistė, veidmainė, melagė panelė, kuri daugumai vien tik skaudina kitus. Nepaisant to yra be galo graži ir karšta. Moka išvaryti vaikinus iš proto ir tuo be galo naudojasi.
12. Šiek tiek gyvenimo istorijos Šioji paničkė nelabai sutarė su savo tėvais, tad paprasčiausiai pabėgo. Būdama kažkur plačiajame pasaulyje suviliojo daug įtakingų žmonių ir taip tapo aktore. Dėl savo neapsakomo grožio tapo modeliu, o vėlei atvažiavo į Manhetaną.
13. Išskirtinės išvaizdos ar/ir charakterio detalės, fiziniai parametrai (ūgis, svoris). Ši panikė yra be galo graži ir sexuali, o jos figūros gali pavydėti kiekviena.
14. Kita informacija (tai, ką pabrėžti dar norėtumėt, bet kas į visų viršutinių grafų kontekstą nesutalpinama).
15. Fobijos (jeigu tokių randasi). Nesiranda
+16. Veikėjo veidas belongs to... (jei personažas reali asmenybė, tuomet nuo pastarosios prievolės esat išvaduoti). Nina Dobrev
+17. ŽAIDĖJAS
Prisistatyk kas esi pats! Nepamiršk paminėti savo vardo/slapyvardžio, amžiaus, kiek laiko jau žaidi rp bei kitus esamus veikėjus.
Esu Lilė, bet visur vadinuosi kaip Lily Sweetdrop, nes man taip patinka : DD
RPG forumuose jau esu laaaabai senai, aišku karts nuo karto pasiimdavau atostogų.
O šeip klauskit, gal atsakysiu :DDDDD