|
|
| Pepper Potts/Gwyneth Paltrow | |
| | Autorius | Pranešimas |
---|
Pepper Potts You know, there's only 8011 things that I really need to talk to you about.
Zodiac : Libra Age : 52 Miestas : Washington, USA Pranešimų skaičius : 875 Join date : 2011-07-26
| Temos pavadinimas: Pepper Potts/Gwyneth Paltrow Pen. 08 26 2011, 12:34 | |
| Jau seniausiai prisirankiojau visokio gėrio su Gwyneth, bet tingėjosi kažkaip į forumą įkelt. Pagaliau prisiruošiau ^^ Here u go: - Pepperony
:
- Šimtus kartų matyta, bet vis tiek jhgfdtfyguhijhgfd <333
:
- Kaaaip suvartėėė :DDD
:
- Random photoshoot
:
- Other random photoshoot
:
Čia tik kokie... 10% to, ką esu radus. Tingėjau į spoiler`ius dėliot viską dabar :DDDDDDD Įmesiu daugiau. Kai Laura mane apklyks, kad nepildau šito albumo :DDDDDDDDDDDD Tarkim, visas šitas stuff`as bus kaip užkandis apetitui sužadint ;DD | |
| | | Tony Stark Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway
Zodiac : Aries Age : 59 Miestas : Staten Island Pranešimų skaičius : 8855 Join date : 2010-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Pepper Potts/Gwyneth Paltrow Pen. 08 26 2011, 13:05 | |
| YES, YES, YEEES! <3333333333 Paltrow tokia eye candy yra, kaip jėga, kad pakūrei šitą temą :rapt: Like, PAGALIAU :DD Kad pradžioj sumesti dalykėliai rimtai šimtus kart matyti tai jo, bet nenusibostantys nei kiek. Niekas kas hooot, ir cuuute, ir hilarious negali atsibosti, right? :D Nekenčiu tos Miss BROWN, gerai Pep ten ant jos :DDD O žinai, kaip susijusios yra Iron Man`e scena, kur Potts su Stark`u nepasibučiuoja ant stogo ir ta scena Iron Man`e antram kur jie pagaliau pasibučiuoja? :DDD Pep pirmoje pezėjo, kad šokti su Toniu bendradarbių akivaizdoje buvo weird, Tonis prieštaravo, kad nieko ten weird nėra, o antram filme, kai jie padarė tai, ko visi fanai taip laukė, jau Tonis pezėjo, kad tai buvo weird, a Potts jau tada prieštaravo, kad nieko ten weird nebuvo :DDDDD Šiaip Paltrow tooookia kDNSJKDBSJKVBVJHjjksb yra, negali būt geresnės dovanos Toniui už tai, kad ji pagaliau yra iš Diamond`e :D | |
| | | Natasha Romanoff Is that dirty enough for you?
Zodiac : Scorpio Age : 40 Miestas : Manhattan Pranešimų skaičius : 866 Join date : 2010-06-30
| Temos pavadinimas: Re: Pepper Potts/Gwyneth Paltrow Pen. 08 26 2011, 13:09 | |
| Potts yra priežastis, kodėl aš pradėjau galvoti apie savo karjeros alternatyvas ;DDD Mylaunu jos bajeriukus, visąlaik iš jų ir žvygauju per filmą ;DD Šiaip, Gwyneth yra tokia naisiška moteriškaitė *-* | |
| | | Pepper Potts You know, there's only 8011 things that I really need to talk to you about.
Zodiac : Libra Age : 52 Miestas : Washington, USA Pranešimų skaičius : 875 Join date : 2011-07-26
| Temos pavadinimas: Re: Pepper Potts/Gwyneth Paltrow Pen. 08 26 2011, 14:13 | |
| Laura - juk būtent todėl ir sumečiau ten tuos gif`us, nes puikiai žinojau, jog niekam, ypač tau ar man jie nepabos <3333 Tonis ir Pepper yra mano mėgstamiausia visų laikų pora, nors kol kas jie dar netgi nėra pora :DDDDDDD LOL, geras, net nepamąsčiau :DDDDDD Naa, bet pažiūrėjus IM dar kokius penkis kartus turbūt būčiau pastebėjus. Galbūt :DDDDD Tai man pačiai čia irgi geriausia dovana, nes jau nežinia kiek laiko troškau ją paregint *-* Mylauju tą moterą, mylauju Pepperony :h:
Milda - yeah, man patinka, kad net ir būdama tokia cute ana sugeba taikliai įgelt. Tai parodo, jog netgi nors jinai ir yra meili kaip katytė, turi nagučius ir moka jais naudotis :DDD
Pažadu artimiausiu metu pametėt čionai dar panašaus stuff, nes jo turiu dahuja ir tikrai nelaikysiu visko sau vienai ^^ | |
| | | Audrey Morrigan Far from the world of you and I
Zodiac : Capricorn Age : 37 Pranešimų skaičius : 6102 Join date : 2009-11-21
| Temos pavadinimas: Re: Pepper Potts/Gwyneth Paltrow Pen. 08 26 2011, 14:27 | |
| Ta paskutinė fotosesija tai laskjdskjfldkjhdgjhlgfj. Graži motera, nei pridėsi, nei atimsi ;D | |
| | | Pepper Potts You know, there's only 8011 things that I really need to talk to you about.
| Temos pavadinimas: Re: Pepper Potts/Gwyneth Paltrow Pen. 08 26 2011, 14:36 | |
| Yes! Belekiek fap`inau žiūrėdama į tas nuotraukas :DDDDDDD Didžiuojuosi savim, kad aptikau tokių grožybių *-* | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Pepper Potts/Gwyneth Paltrow | |
| |
| | | | Pepper Potts/Gwyneth Paltrow | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |