BLACK DIAMOND
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BLACK DIAMOND

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

• RPG SIUŽETAS Amerikos Meka, Didysis Obuolys, Miestas, kuris niekada nemiega, Pasaulio Metropolis - tai tik keletas Niujorko, didžiausio JAV miesto, tankiausiai apgyvendintos gyvenamosios vietovės pasaulyje, visų planetos darboholikų, pasileidėlių ir nusikaltėlių rojaus sinonimų. Pasijausk laisvesnis už laisvės statulą, patirk pripažinimą, šlovę, galią, pinigų teikiamą materialinę gerovę, profesines perspektyvas ar... Nuosmukį, depresiją, įsivelk į kūniškų malonumų, narkotikų, neblaivybės ir pamišimo liūną. Tik čia gali padaryti tai, ką 1664 metais padarė anglų laivai - UŽGROBTI Niujorką.

Administracija

Pepper Potts/Gwyneth Paltrow

Go down 
4 posters
AutoriusPranešimas
Pepper Potts
You know, there's only 8011 things that I really need to talk to you about.
Pepper Potts

Zodiac : Libra
Pranešimų skaičius : 875

Pepper Potts/Gwyneth Paltrow Empty
RašytiTemos pavadinimas: Pepper Potts/Gwyneth Paltrow   Pepper Potts/Gwyneth Paltrow Icon_minitimePen. 08 26 2011, 12:34

Jau seniausiai prisirankiojau visokio gėrio su Gwyneth, bet tingėjosi kažkaip į forumą įkelt. Pagaliau prisiruošiau ^^ Here u go:

Pepperony
:

Šimtus kartų matyta, bet vis tiek jhgfdtfyguhijhgfd <333
:

Kaaaip suvartėėė :DDD
:

Random photoshoot
:

Other random photoshoot
:

Čia tik kokie... 10% to, ką esu radus. Tingėjau į spoiler`ius dėliot viską dabar :DDDDDDD Įmesiu daugiau. Kai Laura mane apklyks, kad nepildau šito albumo :DDDDDDDDDDDD Tarkim, visas šitas stuff`as bus kaip užkandis apetitui sužadint ;DD
Atgal į viršų Go down
Tony Stark
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway
Tony Stark

Zodiac : Aries
Pranešimų skaičius : 8855

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pepper Potts/Gwyneth Paltrow   Pepper Potts/Gwyneth Paltrow Icon_minitimePen. 08 26 2011, 13:05

YES, YES, YEEES! <3333333333
Paltrow tokia eye candy yra, kaip jėga, kad pakūrei šitą temą :rapt: Like, PAGALIAU :DD
Kad pradžioj sumesti dalykėliai rimtai šimtus kart matyti tai jo, bet nenusibostantys nei kiek. Niekas kas hooot, ir cuuute, ir hilarious negali atsibosti, right? :D
Nekenčiu tos Miss BROWN, gerai Pep ten ant jos :DDD
O žinai, kaip susijusios yra Iron Man`e scena, kur Potts su Stark`u nepasibučiuoja ant stogo ir ta scena Iron Man`e antram kur jie pagaliau pasibučiuoja? :DDD Pep pirmoje pezėjo, kad šokti su Toniu bendradarbių akivaizdoje buvo weird, Tonis prieštaravo, kad nieko ten weird nėra, o antram filme, kai jie padarė tai, ko visi fanai taip laukė, jau Tonis pezėjo, kad tai buvo weird, a Potts jau tada prieštaravo, kad nieko ten weird nebuvo :DDDDD
Šiaip Paltrow tooookia kDNSJKDBSJKVBVJHjjksb yra, negali būt geresnės dovanos Toniui už tai, kad ji pagaliau yra iš Diamond`e :D
Atgal į viršų Go down
Natasha Romanoff
Is that dirty enough for you?
Natasha Romanoff

Zodiac : Scorpio
Pranešimų skaičius : 866

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pepper Potts/Gwyneth Paltrow   Pepper Potts/Gwyneth Paltrow Icon_minitimePen. 08 26 2011, 13:09

Potts yra priežastis, kodėl aš pradėjau galvoti apie savo karjeros alternatyvas ;DDD
Mylaunu jos bajeriukus, visąlaik iš jų ir žvygauju per filmą ;DD
Šiaip, Gwyneth yra tokia naisiška moteriškaitė *-*
Atgal į viršų Go down
Pepper Potts
Pepper Potts

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pepper Potts/Gwyneth Paltrow   Pepper Potts/Gwyneth Paltrow Icon_minitimePen. 08 26 2011, 14:13

Laura - juk būtent todėl ir sumečiau ten tuos gif`us, nes puikiai žinojau, jog niekam, ypač tau ar man jie nepabos <3333 Tonis ir Pepper yra mano mėgstamiausia visų laikų pora, nors kol kas jie dar netgi nėra pora :DDDDDDD
LOL, geras, net nepamąsčiau :DDDDDD Naa, bet pažiūrėjus IM dar kokius penkis kartus turbūt būčiau pastebėjus. Galbūt :DDDDD
Tai man pačiai čia irgi geriausia dovana, nes jau nežinia kiek laiko troškau ją paregint *-* Mylauju tą moterą, mylauju Pepperony :h:

Milda - yeah, man patinka, kad net ir būdama tokia cute ana sugeba taikliai įgelt. Tai parodo, jog netgi nors jinai ir yra meili kaip katytė, turi nagučius ir moka jais naudotis :DDD

Pažadu artimiausiu metu pametėt čionai dar panašaus stuff, nes jo turiu dahuja ir tikrai nelaikysiu visko sau vienai ^^
Atgal į viršų Go down
Audrey Morrigan
Far from the world of you and I
Audrey Morrigan

Zodiac : Capricorn
Pranešimų skaičius : 6102

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pepper Potts/Gwyneth Paltrow   Pepper Potts/Gwyneth Paltrow Icon_minitimePen. 08 26 2011, 14:27

Ta paskutinė fotosesija tai laskjdskjfldkjhdgjhlgfj. Graži motera, nei pridėsi, nei atimsi ;D
Atgal į viršų Go down
Pepper Potts
Pepper Potts

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pepper Potts/Gwyneth Paltrow   Pepper Potts/Gwyneth Paltrow Icon_minitimePen. 08 26 2011, 14:36

Yes! Belekiek fap`inau žiūrėdama į tas nuotraukas :DDDDDDD Didžiuojuosi savim, kad aptikau tokių grožybių *-*
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Pepper Potts/Gwyneth Paltrow   Pepper Potts/Gwyneth Paltrow Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Pepper Potts/Gwyneth Paltrow
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» Pepper Potts
» Ms. Potts