|
|
| Raven a.k.a. Mystique a.k.a. Rebecca Romijn | |
|
+3Natasha Romanoff Erik Lehnsherr Raven Lehnsherr 7 posters | Autorius | Pranešimas |
---|
Raven Lehnsherr It is better to die on your feet than live on your knees.
Zodiac : Taurus Age : 49 Miestas : Berlin, Germany Pranešimų skaičius : 137 Join date : 2011-06-29
| Temos pavadinimas: Raven a.k.a. Mystique a.k.a. Rebecca Romijn Št. 07 02 2011, 12:44 | |
| | |
| | | Erik Lehnsherr Peace was NEVER an option
Zodiac : Capricorn Age : 48 Miestas : Heidelberg, Germany Pranešimų skaičius : 49 Join date : 2011-06-28
| Temos pavadinimas: Re: Raven a.k.a. Mystique a.k.a. Rebecca Romijn Sk. 07 03 2011, 13:48 | |
| Man patinka kaip veikia mano šantažas... :DDDD Šita woman yra sooo damn hot. Like... kjadsbkjfbjkdabfkjdbfkadjfdfaf u know :D Tik papisa mane X-Men`ų kūrėjai, kad pajamė ir padarė Mystique žmogumi ir dar liepė Magnetui išduot ją taip baisiai >_< Daba po "Pirmosios Klasės" jie yra mano mėgstamiausia fictional pora (?) :D GODDAMNIT ji kaip barbė *-* Anyway Magneto vietoj aš būčiau ją išpisęs, kai jin guli... All naked... All... Human :D | |
| | | Raven Lehnsherr It is better to die on your feet than live on your knees.
Zodiac : Taurus Age : 49 Miestas : Berlin, Germany Pranešimų skaičius : 137 Join date : 2011-06-29
| Temos pavadinimas: Re: Raven a.k.a. Mystique a.k.a. Rebecca Romijn Pir. 07 04 2011, 15:34 | |
| Yes, she is! I love her <333 Yeah, turbūt labiau lame pabaigos nebūtų galėję sugalvot >.< Bet gal kada nors jie dar sukurs daugiau X-Men filmų, kur Mistika su Magnetu atgaus galias, susitaikys bei gyvens ilgai ir laimingai :DDDDDDDDDDD Kadangi esu pririnkus daugybę Romijn nuotraukų ir paprasčiausiai neturiu pakankamai kantrybės palaukt truputį ilgiau, metu dar vieną krūvą jos fotkių: - Spoiler:
Šiam kartui užteks ;D | |
| | | Natasha Romanoff Is that dirty enough for you?
Zodiac : Scorpio Age : 40 Miestas : Manhattan Pranešimų skaičius : 866 Join date : 2010-06-30
| Temos pavadinimas: Re: Raven a.k.a. Mystique a.k.a. Rebecca Romijn Pir. 07 04 2011, 15:59 | |
| Charming woman ^^ Tik tokiai ir valdyt kosmetikos verslą Šiaip man šita aktorė labiausiai įsiminė labiausiai dėl savo Alexis vaidmens in Ugly Betty. Dar viena aktorė, apsiėmusi drąsu vaidmenį *-* | |
| | | Tony Stark Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway
Zodiac : Aries Age : 59 Miestas : Staten Island Pranešimų skaičius : 8855 Join date : 2010-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Raven a.k.a. Mystique a.k.a. Rebecca Romijn Pir. 07 04 2011, 23:13 | |
| Kam įmetei tą pirmą foto,a? Daba žmonėms da labiau aišku pataps, kad tavo paraše manipas! :DDD
Šitas papildymas yra osam ^^ Pamačiau fotkių, kurių dą nemačiau, o šita motera pasigėrėt visada faina :smile2:
Romijn yra PERFECTION *Eriko balsas* :D Nesistebiu, ko ans su ja TIEK metų tamposi (ayeah, čia me daba apie mano Lehnsherr`į, o ne tą beširdį bastard :D). I mean, kūnas, ūgis, veido bruožai... Ji rimtai tobula. Dude nerastų geriau ^^ Ar rastų? :DDDDDDDDDD LOL, JK :D | |
| | | Ashlynn Scott Don’t take life too seriously; no one gets out alive.
Zodiac : Sagittarius Age : 41 Miestas : Queens, New York Pranešimų skaičius : 5138 Join date : 2011-02-10
| Temos pavadinimas: Re: Raven a.k.a. Mystique a.k.a. Rebecca Romijn Antr. 07 05 2011, 08:08 | |
| Milda - Ugly Betty esu mačius tik kelias serijas, tai dar nelabai galėčiau rišliai & protingai pakalbėt apie tą serijalą ir Rebeccos vaidmenį jame, bet kai prisiruošiu jį pažiūrėt, man čiuju tikrai patiks :D
Laura - nebūtum pasakius šito, tai 80% forumiečių nė nepastebėtų ;D O dabar pastebės visi, ačiū :DDDD JK ;D Nesvarbu gi, tegu žmonės žino, kaip tobulai Lorri manipus daro *-* Nerastų!!! Tegu tik pabando rast blet :DDDDDDDDD | |
| | | Raven Lehnsherr It is better to die on your feet than live on your knees.
| Temos pavadinimas: Re: Raven a.k.a. Mystique a.k.a. Rebecca Romijn Antr. 02 07 2012, 15:00 | |
| Tik dabar prisiminiau, kad turiu dar n Beccos nuotraukų atkapsčius :D - Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
| |
| | | Aldous Snow When the world slips you a Jeffrey, stroke the furry wall
Zodiac : Gemini Age : 49 Miestas : Grays, Essex, England, UK Pranešimų skaičius : 62 Join date : 2012-02-04
| Temos pavadinimas: Re: Raven a.k.a. Mystique a.k.a. Rebecca Romijn Antr. 02 07 2012, 20:23 | |
| Pz kaip man užlagino kompą per šitą temą, GEEZUS ;D I was mad, bet kai atsidariau spoiler`ius dingo visas grūzas :D Tau kiba neabydna, kad Romijn yra hawt kaip ir 99% personažų šiame forume ir tu, liak, neturi kaip jos panaudot, nes, liak, ir taip yra kas veikia? :DDD | |
| | | Ashlynn Scott Don’t take life too seriously; no one gets out alive.
Zodiac : Sagittarius Age : 41 Miestas : Queens, New York Pranešimų skaičius : 5138 Join date : 2011-02-10
| Temos pavadinimas: Re: Raven a.k.a. Mystique a.k.a. Rebecca Romijn Antr. 02 07 2012, 20:29 | |
| Abydna žinok. Bet tik šiandien tai supratau, kai peržvelgiau visas jos fotkes iš naujo :D Oh, well, ką jau padarysi :DD Gal kada ją grąžinsim į gyvenimą :D | |
| | | Brit Spencer Blue American
Zodiac : Taurus Age : 39 Pranešimų skaičius : 2886 Join date : 2010-01-19
| Temos pavadinimas: Re: Raven a.k.a. Mystique a.k.a. Rebecca Romijn Antr. 02 07 2012, 20:39 | |
| Prisiminiau, kad neseniai mačiau "Draugų" seriją, kur ana vaidino naująją Rosso paną, kuri buvo super nevalyvą... Žiauriausia buva, kai Rossas sutraiiškė sausų pusryčių dėžutę ir liak, shge was, tu nužudei mano žiurkėną, bet kai pažiejo, buvo liak, naah, čia tik žiurkė. Žodžiu, my point is, man ji patinka dėl savo išvaizdos ir dėl to, kad pasirenka būti arba pasikeitusiu lytį vyru ar nevalyva mergina ;DDDDD | |
| | | Aldous Snow When the world slips you a Jeffrey, stroke the furry wall
Zodiac : Gemini Age : 49 Miestas : Grays, Essex, England, UK Pranešimų skaičius : 62 Join date : 2012-02-04
| Temos pavadinimas: Re: Raven a.k.a. Mystique a.k.a. Rebecca Romijn Tr. 02 08 2012, 18:15 | |
| ^ wawaweewa nežinojau O_O Bet šiaip aktoriai, kurie nebijo kontraversiškų vaidmenų yra awesome. | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Raven a.k.a. Mystique a.k.a. Rebecca Romijn | |
| |
| | | | Raven a.k.a. Mystique a.k.a. Rebecca Romijn | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |