|
|
| The Hitter & The Thief šeimyninis nuotraukų albumas | |
|
+3Natasha Romanoff Eliot Spencer Parker 7 posters | Autorius | Pranešimas |
---|
Parker My money is not in my account. That makes my cry inside... in my special angry place.
Zodiac : Aries Age : 37 Miestas : Brooklyn, New York Pranešimų skaičius : 1136 Join date : 2011-05-18
| Temos pavadinimas: The Hitter & The Thief šeimyninis nuotraukų albumas Antr. 05 31 2011, 16:26 | |
| Su Laura četydamos apie Eliot ir Parker sumąstėm, kad kietai būtų sukurt jiems bendrą fotoalbumą, taigi... :DDDDD Parker & Eliot :h: - Spoiler:
Parker: - Spoiler:
Parker gif`ai: - Spoiler:
| |
| | | Eliot Spencer I politely knocked on the door, and then politely beat the shit out of him.
Zodiac : Cancer Age : 50 Miestas : Dallas, Texas Pranešimų skaičius : 497 Join date : 2011-05-17
| Temos pavadinimas: Re: The Hitter & The Thief šeimyninis nuotraukų albumas Antr. 05 31 2011, 16:38 | |
| Kaip aš mylauju viską, ką čia įdėjai, OMG!!! <3333333333333 Dabar man tai bus mėgstamiausia tema visam forume, FO SHO ;DD Jie tokie cute abu ir gražūs ir :speddrool: :speddrool: :speddrool: Beth yra grooožis, noriu jos greičiau, postyk tu man tik :D | |
| | | Parker My money is not in my account. That makes my cry inside... in my special angry place.
Zodiac : Aries Age : 37 Miestas : Brooklyn, New York Pranešimų skaičius : 1136 Join date : 2011-05-18
| Temos pavadinimas: Re: The Hitter & The Thief šeimyninis nuotraukų albumas Antr. 05 31 2011, 16:50 | |
| Pavariau, nia? ;D Kol nepradėjau ieškot, net negalvojau, kad tiek visko su jais yra :h: Dabar žinok lauksiu, kol ir tu sumesi rastas jų fotkes čia :DD O dėl post`o tai... jeigu rytoj nepapost`insiu, galėsi mane apmėtyt akmenimis :DDDDDDD | |
| | | Natasha Romanoff Is that dirty enough for you?
Zodiac : Scorpio Age : 40 Miestas : Manhattan Pranešimų skaičius : 866 Join date : 2010-06-30
| Temos pavadinimas: Re: The Hitter & The Thief šeimyninis nuotraukų albumas Antr. 05 31 2011, 18:08 | |
| Gražu. Tikrai. Bet viena mano mėgstamiausių scenų visada išliks šakutės suvarymas į ranką... | |
| | | Eliot Spencer I politely knocked on the door, and then politely beat the shit out of him.
Zodiac : Cancer Age : 50 Miestas : Dallas, Texas Pranešimų skaičius : 497 Join date : 2011-05-17
| Temos pavadinimas: Re: The Hitter & The Thief šeimyninis nuotraukų albumas Antr. 05 31 2011, 19:10 | |
| Sabina, visa laimė, kad apart mūsų dar yra ppl, kurie droooooooolina belekaip žiūrėdami į Parker ir Eliot`ą bei nori, kad jie būtų 2gether 4rever ;DD Ieškosiu fotkių ir šiaip visokių dalykų, ieškosiu! Ras jau nori, kad pasireikščiau tai man belieka reikštis ;D Negalėčiau taip žiauriai su tavim pasielgti, come on ._. Kuo tu mane laikai?! :D Blogiausiu atveju gausi rėkt daug daug daug ir ignoro biškį. JK :DDDDDD
Mi, ten suvarė Parker šakutę į petį :DDD | |
| | | Audrey Morrigan Far from the world of you and I
Zodiac : Capricorn Age : 37 Pranešimų skaičius : 6102 Join date : 2009-11-21
| Temos pavadinimas: Re: The Hitter & The Thief šeimyninis nuotraukų albumas Tr. 06 01 2011, 12:35 | |
| Eeep! Patiko man gif'ai, tokie entertaining, taip sakant ;D Ir šiaip Parker greičiausiai yra mano mėgstamiausia veikėja iš "Leverage", nes visada pasirodė tokia truputėlį psichiškai nestabili, kas kažkodėl man dažniausiai patinka xD | |
| | | Parker My money is not in my account. That makes my cry inside... in my special angry place.
| Temos pavadinimas: Re: The Hitter & The Thief šeimyninis nuotraukų albumas Tr. 06 01 2011, 15:59 | |
| Milda, jooo, ten kietai buvo, omg :DDDDDDDDDD Laura, o čia jie ir bus 2gether 4rever, awww :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Oi neee, jau geriau akmenimis mane... skaudės mažiau ._. JK ;DDDDD Gie, dėkui ;D Yeah, žiūrint "Leverage" tiesiog neįmanoma nepamėgt Parker, jinai tokia cute, tokia adorable, tokia... insane :DDD Kad jau iš neturėjimo ką veikt prisižvejojau daugiau visokio stuff su Parker ir Eliot, įdėsiu viską čia :DDDD - Gif'ai:
- Kalėdos ^^:
- Beth Riesgraf:
- Epic scene at the plain. Look at Eliot's face!:
"Place the mask over your mouth and nose and breathe normally. In the event of a water landing your seat cushion can be used as a flotation device. But, let’s face it, if this thing goes down in the water, more than likely the impact will kill you… Please take a moment to locate the nearest emergency exits because if this plane’s on fire you’re gonna wanna get out quick. Jet fuel burns at over 1000 degrees. That’s hot, folks!"
- Parker:
| |
| | | Brit Spencer Blue American
Zodiac : Taurus Age : 39 Pranešimų skaičius : 2886 Join date : 2010-01-19
| Temos pavadinimas: Re: The Hitter & The Thief šeimyninis nuotraukų albumas Tr. 06 01 2011, 20:04 | |
| Blet, kuri serija, kai ji nusirengia? ;DDD Ptiko patiko. Keistos chick visada traukia ^^ | |
| Temos pavadinimas: Re: The Hitter & The Thief šeimyninis nuotraukų albumas Tr. 06 01 2011, 20:19 | |
| Milda, tikrai žinau kas vyko toj serijoj, bet kuri... SRSLY, nepamenu >_< Aš nežinau kaip tau pavyksta prirankiot TIEK ir TOKIO stuff`o, bet this is awesome!!! Kai gūglinau pupukus mūsų tikrai neradau visko TIEK ir TOKIO u know :DDD I love Parker, I love Eliot, I love Hardison, I love Nate, I love Sophie, I rly do! Kiečiausias serialas žemėj ir tavo sunešta grafika tai puikiausiai įrodo. Ir dar kai aktoriai tokie :speddrool: ... Ten kur "What are the odds that Eliots' crotch will actually explode?" trūko "DAMNIT HARDISON!" labai :DDDDD Džiaugiuosi, kad epic shit is epic, anyway :D Laukiam birželio 26osios!!! *-* EDIT: tiesiog negaliu neįdėt šitos vietos :DDDD - Spoiler:
Sophie: “Eliot has an apple, you have an orange!” Eliot: “I looove apples, apples are my favorite fruit!” Parker: “Good for you, Sparky!” Eliot: “I don’t have to sit here and take this crap!” Sophie: “Do it for me!” Eliot: “You have an Orange, now convince me, that I want the Orange, not the apple!” *le sigh* Eliot: “Imma take a bite!” *le sigh²* *le bite* Parker: “I put a razor blade in that apple!” *le gracefully spit out* *le lol* Eliot: ” Are you serious?” Parker:”Maybe, but you know what doesn’t have a razor blade in it?” Sophie: “I can’t believe you fell for that!”
LOOOOOOOOOOOL! | |
| Temos pavadinimas: Re: The Hitter & The Thief šeimyninis nuotraukų albumas Antr. 02 07 2012, 16:11 | |
| - Just... Parker:
- Parker & Hardison:
Kad jau čia bendras albumas, tai už Laurą įmesiu stuff su Eliot - Fight fight fight!:
- Eliot:
- Random:
| |
| | | Aldous Snow When the world slips you a Jeffrey, stroke the furry wall
Zodiac : Gemini Age : 49 Miestas : Grays, Essex, England, UK Pranešimų skaičius : 62 Join date : 2012-02-04
| Temos pavadinimas: Re: The Hitter & The Thief šeimyninis nuotraukų albumas Antr. 02 07 2012, 20:18 | |
| Pažėjus šitą naują stuff supratau, kad labai labai jų pasiilgau :/ Ką darom dėl to ir apie tai? :DDD Ačiū beje už DALYKUS su Kane :DDD Kinda buvau jau pamiršus koks Kane sieksas :DDD | |
| | | Ashlynn Scott Don’t take life too seriously; no one gets out alive.
Zodiac : Sagittarius Age : 41 Miestas : Queens, New York Pranešimų skaičius : 5138 Join date : 2011-02-10
| Temos pavadinimas: Re: The Hitter & The Thief šeimyninis nuotraukų albumas Antr. 02 07 2012, 20:26 | |
| Ką darom dėl to ir apie tai? Kaip tai ką darom??? Tu žinai, ką reikia daryt dėl to ir apie tai :DD O šitą pokalbį pratęsim per sms :DDD Ur welcome ;*** Esu labai glad, kad pasitarnavau tau :D | |
| | | Aldous Snow When the world slips you a Jeffrey, stroke the furry wall
Zodiac : Gemini Age : 49 Miestas : Grays, Essex, England, UK Pranešimų skaičius : 62 Join date : 2012-02-04
| Temos pavadinimas: Re: The Hitter & The Thief šeimyninis nuotraukų albumas Antr. 02 07 2012, 20:31 | |
| Come on, mūsų artimiausi planai liečia visai ne le hitter ir le thief! Nu neliečia jų kaip dynamic duo :DD Faaak :D Ai nu, bet aš šiaip labai nustebčiau, jei mes forume neturėtumėm ką veikt, manau turim net per daug ką veikt. I'm happy about dat :D Kinda :DDDD Rimtai belekaip pasitarnavai ;*** Patinka man, kai pasikreipi mano nurodyton direktyvon ir, kadangi, nepadarau tau ką veikt inda RP (bo tingiu <_<) tai tu laaabai pavarai fotoalbumų subforume :D | |
| | | Ashlynn Scott Don’t take life too seriously; no one gets out alive.
Zodiac : Sagittarius Age : 41 Miestas : Queens, New York Pranešimų skaičius : 5138 Join date : 2011-02-10
| Temos pavadinimas: Re: The Hitter & The Thief šeimyninis nuotraukų albumas Antr. 02 07 2012, 20:41 | |
| Taip yra dėl to, kad su savo nuostabiais protais sugalvojam daugiau, negu spėjam įgyvendint :D Beeet nieko tokio, nes tai, ką įgyvendint visgi suspėjam, būna awesomeness overload :DD Indeed, aš gebu atrast būdų nolaifinimui | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: The Hitter & The Thief šeimyninis nuotraukų albumas | |
| |
| | | | The Hitter & The Thief šeimyninis nuotraukų albumas | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |