|
|
| Taniūšos sėbrai. | |
| | Autorius | Pranešimas |
---|
Tanya Freemont What's the point of doing something good if nobody's watching?
Miestas : Bruklinas Pranešimų skaičius : 59 Join date : 2011-05-02
| Temos pavadinimas: Taniūšos sėbrai. Antr. 05 03 2011, 08:32 | |
| Nenorėkit, kad tektų sukt ryžą galvelę xD Pirmenybė su originaliais siekiais xD Skirtingi kaip etninės kultūros iš matymo pažįstami, savo erzinančia ir visiškai priešinga savybių visuma keliantys vienas kitam seksualines psichovibracijas su TONY STARK
Paskutinį kartą redagavo Tanya Freemont, Antr. 05 03 2011, 20:57. Redaguota 1 kartą | |
| | | Tony Stark Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway
Zodiac : Aries Age : 59 Miestas : Staten Island Pranešimų skaičius : 8855 Join date : 2010-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Taniūšos sėbrai. Antr. 05 03 2011, 11:11 | |
| Noriunoriunoriu, ašašašašašaš! *stykčioja vietoje* Reikės galvot dabar. Arba ne, jei jau turi kokių idėjų MUM ;D | |
| | | Tanya Freemont What's the point of doing something good if nobody's watching?
| Temos pavadinimas: Re: Taniūšos sėbrai. Antr. 05 03 2011, 11:13 | |
| Kaip keista iš mano pusės, bet kažko konkretaus netruriu susukus xD Teks sukt bendrom jėgom ;D Rūšis kaip ir aiški, you, super smexy male (lol) Reikia tik porūšį apmąstyt xD | |
| | | Tony Stark Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway
Zodiac : Aries Age : 59 Miestas : Staten Island Pranešimų skaičius : 8855 Join date : 2010-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Taniūšos sėbrai. Antr. 05 03 2011, 11:17 | |
| Awwwww <3 Aš tai kažkaip pirmiausia noriu apmąstyt kokią nors priešistorę mūsų veikėjams arba sugalvoti ką kieto, kaip jie galėtų susipažinti. Aš dabar šeimose ne tik statuso ieškau. Aš ieškau visos istorijos :D | |
| | | Tanya Freemont What's the point of doing something good if nobody's watching?
| Temos pavadinimas: Re: Taniūšos sėbrai. Antr. 05 03 2011, 20:45 | |
| Nu, nu, starke xD poop'ink tą statusą greičiau, čia ilgai nelaukdams xD nes Taniūša mėgsta viską greitai xD | |
| Temos pavadinimas: Re: Taniūšos sėbrai. Antr. 05 03 2011, 20:53 | |
| Kokia nekantri >.< :DD Tai vaaa. Jamam "Skirtingi kaip etninės kultūros iš matymo (< šitą nuimsim, kai pisim pabendraut artimiau :D) pažįstami, savo erzinančia ir visiškai priešinga savybių visuma keliantys vienas kitam seksualines psichovibracijas" ;D | |
| Temos pavadinimas: Re: Taniūšos sėbrai. Antr. 05 03 2011, 20:58 | |
| Spaudžiu "like" ir net negalvodama jamu xD | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Taniūšos sėbrai. | |
| |
| | | | Taniūšos sėbrai. | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |