|
|
| Mėnesio mergina | |
|
+2Frank Iero Audrey Morrigan 6 posters | Autorius | Pranešimas |
---|
Audrey Morrigan Far from the world of you and I
Zodiac : Capricorn Age : 37 Pranešimų skaičius : 6102 Join date : 2009-11-21
| Temos pavadinimas: Mėnesio mergina Pir. 02 21 2011, 17:15 | |
| Yay! Šį kartą kratomės atsakomybės nuo savo pečių ir perleidžiam galimybę išrinkti mėnesio žmogų jums! Tad atsižvelgiat į reiškimąsi forume, rp pasaulyje, bei bendrą įtaką forumo gyvenimui ir siūlot kandidatus į šį garbingą postą. Savęs siūlyti negalima, o parašydami vardą nepamirškite vieno kito argumento, kodėl būtent šį žmogų renkate. Tikiuosi reikšitės aktyviai, nes kitaip užkapos jus adminai kol miegosit savo lovelėse kaip kokius žalčius :D | |
| | | Frank Iero Hippie slacker
Zodiac : Scorpio Age : 43 Miestas : Belleville, New Jersey Pranešimų skaičius : 828 Join date : 2011-01-22
| Temos pavadinimas: Re: Mėnesio mergina Antr. 02 22 2011, 16:41 | |
| Audrey Morrigan,mwahaha. Dėl to,kad apturim bendrą stroyline'ą xD Džioukas. Tiesiog šiuo metu negaliu prisiminti jokios kitos forumo chick,kuri belenkaip reikštųsi rp gyvenime :glad: | |
| | | Ashlynn Scott Don’t take life too seriously; no one gets out alive.
Zodiac : Sagittarius Age : 41 Miestas : Queens, New York Pranešimų skaičius : 5138 Join date : 2011-02-10
| Temos pavadinimas: Re: Mėnesio mergina Tr. 02 23 2011, 15:13 | |
| Lisbeth Rapace ^^ Viena iš aktyviausiai besireiškiančių forumo narių, kiek man teko matyti :D | |
| | | Nelly Furtado Surrendering to love.
Zodiac : Sagittarius Age : 45 Pranešimų skaičius : 2529 Join date : 2009-09-21
| Temos pavadinimas: Re: Mėnesio mergina Tr. 02 23 2011, 15:29 | |
| Audrey Morrigan, nes ne tik aktyviai reiškiasi, bet ir be galo kokybiškai. | |
| | | Lisbeth Rapace _Wasp_
Zodiac : Capricorn Age : 44 Pranešimų skaičius : 3597 Join date : 2009-09-27
| Temos pavadinimas: Re: Mėnesio mergina Tr. 02 23 2011, 18:22 | |
| Ashlynn Scott. Ne dėl to, kad vote'inu back, tiesiog šis žmogus mane nustebino tiek post'ų ilgumu, tiok jų kokybe. | |
| | | Tony Stark Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway
Zodiac : Aries Age : 59 Miestas : Staten Island Pranešimų skaičius : 8855 Join date : 2010-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Mėnesio mergina Kv. 02 24 2011, 00:57 | |
| Aš kaip Vince McMahon pabūsiu ir push`insiu naujus „kovotojus“ :D Mane labai žavi Ashlynn Scott, dar labiau žavi merdžyna, šitą ledi išradusi :D Mergina veikli, rašo didelius, puikius post`us, be to yra faaaina labai ^^ Žodžiu, visom keturiom aš už Ashlynn! | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Mėnesio mergina | |
| |
| | | | Mėnesio mergina | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |