|
|
| Robert Downey Jr. | |
|
+5Audrey Morrigan Evelyn Salt Frank Iero Nelly Furtado Tony Stark 9 posters | Autorius | Pranešimas |
---|
Tony Stark Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway
Zodiac : Aries Age : 59 Miestas : Staten Island Pranešimų skaičius : 8855 Join date : 2010-03-12
| Temos pavadinimas: Robert Downey Jr. Pen. 02 11 2011, 10:43 | |
| I love this dude... Seriously. I love him. Todėl ir medžiagos vaizdinės prinešiau visą tuntą. My bad :D What Kanye said :D - Spoiler:
Epic, epic junk - Spoiler:
Čia maždaug kiek kartų Bob`as gali pasimaivyt per... 3 sekundes :D - Spoiler:
Dorky Downey - Spoiler:
Handsomis McHandsomas :D - Spoiler:
UMC UMC UMC :dance2: | |
| | | Nelly Furtado Surrendering to love.
Zodiac : Sagittarius Age : 45 Pranešimų skaičius : 2529 Join date : 2009-09-21
| Temos pavadinimas: Re: Robert Downey Jr. Pen. 02 11 2011, 14:11 | |
| Bitches love when i'm fabulous :DDDDDDDDD Jis MORE. MUCH MORE than fabulous <333333333333 | |
| | | Frank Iero Hippie slacker
Zodiac : Scorpio Age : 43 Miestas : Belleville, New Jersey Pranešimų skaičius : 828 Join date : 2011-01-22
| Temos pavadinimas: Re: Robert Downey Jr. Pen. 02 11 2011, 14:38 | |
| OHMYGEE O.o Paskutinė foto tai išties fabulous! Kaip pasakytų Lajoie "He's hot. I wanna tap that" xD | |
| | | Evelyn Salt If you took the time to notice me.
Zodiac : Gemini Age : 49 Pranešimų skaičius : 4949 Join date : 2009-09-25
| Temos pavadinimas: Re: Robert Downey Jr. Pen. 02 11 2011, 14:50 | |
| Hide yo kids, hide yo wife.... and hide yo husbands coes they all will fuck him :DD *smirkenstein* | |
| | | Tony Stark Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway
Zodiac : Aries Age : 59 Miestas : Staten Island Pranešimų skaičius : 8855 Join date : 2010-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Robert Downey Jr. Kv. 02 17 2011, 18:29 | |
| ^ net neabejoju, jog už tokius atsiliepimus RDJ būtų jums dėkingas :D Aš jam perduosiu :DDD MORE RDJesusness! Robert surrounded by biutiful, stunning women - Spoiler:
Bromance - Spoiler:
Iron Man themed - Spoiler:
Kietas Robert`as - Spoiler:
Robert von Fiùrer - Spoiler:
Weird Robert or wtf iz he doin'?! - Spoiler:
Robert and Jude - Spoiler:
Ir pabaigai hilarious stuff :D - Spoiler:
Jooo... Čia čiuju kokie 5466465 paveikslėliai :D My bad again :D | |
| | | Audrey Morrigan Far from the world of you and I
Zodiac : Capricorn Age : 37 Pranešimų skaičius : 6102 Join date : 2009-11-21
| Temos pavadinimas: Re: Robert Downey Jr. Kv. 02 17 2011, 18:39 | |
| O dieve, pamačiau paskutinį spoilerį ir prisiminiau vieną rebagelą: :DDDDDDD Other than that, cool stuff, bro. | |
| | | Tony Stark Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway
| Temos pavadinimas: Re: Robert Downey Jr. Kv. 02 17 2011, 18:58 | |
| O LOOOOOL, I love tumblr PPL! :D Jie patys originaliausi :D Ir per juos mano RDJ stuff`o albumas išsipūtė iki 515 MB ^^ | |
| | | Frank Iero Hippie slacker
Zodiac : Scorpio Age : 43 Miestas : Belleville, New Jersey Pranešimų skaičius : 828 Join date : 2011-01-22
| Temos pavadinimas: Re: Robert Downey Jr. Kv. 02 17 2011, 19:04 | |
| Man atrodo RDJ virusas apkrėtė visą tumblr'ą xD Belenkur paspaudžiu ir vistiek išmeta kokią epic Robert'o fotkę su more epic prierašu xD Nice pics,tho. Nors maždaug 38% jų esu mačius :glad: I kick ass! | |
| Temos pavadinimas: Re: Robert Downey Jr. Kv. 07 28 2011, 18:48 | |
| Galvoju, žiauriai seniai kišau į šią temą stuff`o, nada susiimt ;D O kadangi savo RDJ aplanke turiu 3.459 failus, tai negi man gaila su jumis keliais pasidalinti :DDDDDDD YAY, AŠ LAUKIUOSI!!! ;DDDD - Spoiler:
PEPPERONY, looooool! - Spoiler:
Cooper`is tiesiog negali atplėšti akių... Bet tai suprantama, kai akių atplėt neina nuo RDJ :D - Spoiler:
Sutapimų nebūna ^^ - Spoiler:
Smertis :DDD - Spoiler:
DAT ASS. - Spoiler:
HEHE, IN YO FACE! - Spoiler:
Net Depp`o vaikai fall`ina dėl RDJ... - Spoiler:
Jei tik berniukai atsigimtų į savo tėtukus... Bet jie neatsigimsta :D - Spoiler:
RDJ + Noomi Rapace. Awwwwwwwwww, hoooooooooot. - Spoiler:
Le randomize. - Spoiler:
Le randomize part II. - Spoiler:
Le priceless gif`s. - Spoiler:
Le vsio. FOR NOW!~ | |
| | | Pepper Potts You know, there's only 8011 things that I really need to talk to you about.
Zodiac : Libra Age : 52 Miestas : Washington, USA Pranešimų skaičius : 875 Join date : 2011-07-26
| Temos pavadinimas: Re: Robert Downey Jr. Pen. 07 29 2011, 10:46 | |
| Šitą awsm stuff pamačius visų pirmiausia užsinorėjau nuvogt viską į savo kompą, bet tada prisiminiau, kad mano laptopui pz gali būt nuo per daug paveiksliukų :DDDDD Gawd, kaip žvygavau žiūrėdama šitą tavo temos papildymą ;DDDD Dude, jeigu turi 3459 failus, tai kodėl taip skūpiai ir retai pildai temą? A? A??? :DDDDDD | |
| | | Sonya Heston You are slippin' away.
Zodiac : Virgo Age : 41 Pranešimų skaičius : 385 Join date : 2010-05-10
| Temos pavadinimas: Re: Robert Downey Jr. Št. 08 13 2011, 18:41 | |
| Gaddamnit! Tik dabar užklydau čia. I fell like *jizz in my pants* & *bang, got pregnant* ;DDD Gero čia stuff atkasei, visas man labai patiko. Čj, nedaug trūksta, kad ištirpčiau ;DDDD BTW, miriau, kai pamačiau Noomi su RDJ besibučiuojančius... Norėčiau, kad RDJ būčiuotų ScarJo, bet gal ir to sulauksim? *-* | |
| Temos pavadinimas: Re: Robert Downey Jr. Pen. 09 02 2011, 17:07 | |
| Keliu daaar, nes YRA žmonių, kuriem patinka žiūrėt į RDJ :DDD HE IS IRON MAN, HEISIRONMAN HE'S IRON MAN! - Spoiler:
The're definitely eye fucking. - Spoiler:
Labai kuklus :D - Spoiler:
Fo lulz. - Spoiler:
RDJ + Paltrow - Spoiler:
Šis tas šviežesnio - Spoiler:
He bacame a fan - Spoiler:
ŠITAS SPAM`AS NESIBAIGS NIEKADA ;DDDD Randooom! - Spoiler:
Le randomize part II - Spoiler:
Le randomize part III - Spoiler:
DAT ASS SWEET GEEZUS - Spoiler:
Epic end | |
| | | Ashlynn Scott Don’t take life too seriously; no one gets out alive.
Zodiac : Sagittarius Age : 41 Miestas : Queens, New York Pranešimų skaičius : 5138 Join date : 2011-02-10
| Temos pavadinimas: Re: Robert Downey Jr. Pen. 09 02 2011, 17:19 | |
| asdfghjmkminjuhgbytvcfdvgb Kaip man patikti viskas, ką čia sukrovei! <333 Ir dar tos fotkės su juo ir Gwyneth, tokios cute jos Daugybę anksčiau dar nematyto gėrio čia atradau :D Įkvėpei mane pačią eit pildyt kurios nors iš mano moterų fotoalbumą daba | |
| | | | Tony Stark Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway
| Temos pavadinimas: Re: Robert Downey Jr. Kv. 01 12 2012, 00:51 | |
| RDJ`s fangurls, pasilydykim! - Spoiler:
Ai nu. Galėčiau dėt ir dėt, lyg man gaila :DDDD | |
| | | Ashlynn Scott Don’t take life too seriously; no one gets out alive.
Zodiac : Sagittarius Age : 41 Miestas : Queens, New York Pranešimų skaičius : 5138 Join date : 2011-02-10
| Temos pavadinimas: Re: Robert Downey Jr. Kv. 01 12 2012, 16:28 | |
| OMG, tu jau ne pirmą kartą šitą temą pasipildai, kai aš tuo tarpu nei vieno savo veikėjos albumo nepapildžiau per tą laiką ._. Reik kažką daryt man, susigėdau net :D Adore`inu kiekvieną čia įdėtą fotkę ir gif`ą *-* Ypač tuos gif`us iš SH2, nes priminė koks fantastiškas tas movie buvo :DD | |
| | | Phillip Russo I live in a kind of gay bubble. I live in a gay house, I drive a gay car. I eat gay food.
Zodiac : Gemini Age : 47 Miestas : Los Angeles, California Pranešimų skaičius : 40 Join date : 2012-01-12
| Temos pavadinimas: Re: Robert Downey Jr. Kv. 01 12 2012, 20:30 | |
| Kai užvakar užmačiau "Amazing Robert Downey Jr." puslapy facebook'e, tai iškart pagalvojau apie IM3. Blet, laukiu. Tikiuos, kad ten ir Natasha busssssss Man labai patiko Susan suknelė. Tokia adorable! Ir, šiaip, tas visas neštumo reikalas toks fainas!!! | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Robert Downey Jr. | |
| |
| | | | Robert Downey Jr. | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |