|
|
| Dirty Mary | |
| | Autorius | Pranešimas |
---|
Sonya Heston You are slippin' away.
Zodiac : Virgo Age : 41 Pranešimų skaičius : 385 Join date : 2010-05-10
| Temos pavadinimas: Dirty Mary Antr. 05 11 2010, 13:50 | |
| | |
| | | Tony Stark Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway
Zodiac : Aries Age : 59 Miestas : Staten Island Pranešimų skaičius : 8855 Join date : 2010-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Dirty Mary Antr. 05 11 2010, 14:11 | |
| She iz hot indeed *smirk* Gaila, kad neįmetei tos foto, kur ji valgo bananą. Kelia man įdomias asociacijas :DD Spoiler`io namba 2 fotosesija fantastiška. Kad ir kiek ieškojau nepasisekė HQ išknist, d`oh. | |
| | | George Stark Fuck in the fire and we'll spread all the ashes around
Zodiac : Taurus Age : 52 Miestas : Findon, West Sussex Pranešimų skaičius : 4286 Join date : 2009-08-05
| Temos pavadinimas: Re: Dirty Mary Antr. 05 11 2010, 16:35 | |
| Fantastiškos kojos. Kurį laiką negalėjau atplėšt veizolių xD | |
| | | Sonya Heston You are slippin' away.
| Temos pavadinimas: Re: Dirty Mary Antr. 05 11 2010, 16:54 | |
| - Richard Kruspe rašo:
- Gaila, kad neįmetei tos foto, kur ji valgo bananą. Kelia man įdomias asociacijas :DD
O man ji ten į nėščia panaši, bet bananą apžiojus ji ten esti labai gerai ;DDDD - Jared Leto rašo:
- Fantastiškos kojos. Kurį laiką negalėjau atplėšt veizolių xD
Jei tikėtume tais vienetų pervertimais, tai jos ūgis 201-202 cm ;DDDD | |
| | | George Stark Fuck in the fire and we'll spread all the ashes around
Zodiac : Taurus Age : 52 Miestas : Findon, West Sussex Pranešimų skaičius : 4286 Join date : 2009-08-05
| Temos pavadinimas: Re: Dirty Mary Antr. 05 11 2010, 17:14 | |
| Negali būt xDD 1.80 ar kiek daugiau nei 1.80. Kaip moteriškų kojų ekspertas approve'inu xD Ji dar ne tokia dylba kaip Macas xD | |
| Temos pavadinimas: Re: Dirty Mary Antr. 05 11 2010, 17:25 | |
| Richard Kruspe yra 6' 2" (188 cm), o Bossieux 6' 7" (vertimo net nerasysiu). Manau ir taip aisku, kad si babyte auksta xDDD | |
| Temos pavadinimas: Re: Dirty Mary Antr. 05 11 2010, 17:50 | |
| Jei taip netingeciau, tai rasciau ta foto, kur matos aisku Reech ir Ducklips skirtumas... Deja, per daug tingios sielos esu xDDD | |
| | | Tony Stark Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway
Zodiac : Aries Age : 59 Miestas : Staten Island Pranešimų skaičius : 8855 Join date : 2010-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Dirty Mary Antr. 05 11 2010, 17:58 | |
| Tai diskusija... Nebūčiau aš jei neprisidėčiau, lol.
Reesh 188 cm ūgio? :DDDDDDDDDDDDD Tu nebesvaik! :DDDDD 176 cm, ne daugiau pas jį :DDDD Ir zomg, jau AŠ tai žinau, tau neprasmiška ginčytis :D Atsižvelgiant į tą foto, kur Margaux stovi prie Reesh ji tiesiog negali būt TOKIO ūgio, srsly :D Forumo Richard`as dėl techninių sumetimų ir fakin aukštų panų suspitusių around 188 cm yra. Tiksliau, aš jį tokiu padariau, lulz :D | |
| Temos pavadinimas: Re: Dirty Mary Tr. 05 12 2010, 20:36 | |
| - Spoiler:
<<"I love my drunk band!"
- Spoiler:
<<"My sexy sis." LOL
- Spoiler:
<<For one special girl xDDDDDDD
| |
| Temos pavadinimas: Re: Dirty Mary Tr. 05 12 2010, 21:20 | |
| 50% čia tavo va va dabar patupdytų nuotraukų nebuvau mačiusi! Danke! ^^ Ir ZOMG, paskutinė foto... Awwwwwwww! Hot blem :love: | |
| | | Evelyn Salt If you took the time to notice me.
Zodiac : Gemini Age : 49 Pranešimų skaičius : 4949 Join date : 2009-09-25
| | | | Sonya Heston You are slippin' away.
| Temos pavadinimas: Re: Dirty Mary Antr. 07 13 2010, 16:20 | |
| - Spoiler:
Jauna Margaux su berniukiška plaukuosena xDD Butt-signing. O situacija paprasta - Carries paklausė autografo, o ši girta ir juokaudama paklausė, ar galėtų jiems pasirašyt ant sėdamosios. Kadangi vyrukas sutiko, o ši neketino laužyt savo žodžio ir pasirašė. Tada kita naktį "Dirty Mary" grojo Buffalo ir pajuokavo, kad pirktų jų suvenyrus, o ant užpakalių pasirašys nemokamai. Tai turėjo nuskambėt kaip juokelis tarp grupės narių, bet galiausiai, teko vykdyt savo sąlygas... Ir jos turėjo pasirašyt ant keliolikos senių subinių!
- Spoiler:
Reesh's women - Caron & Margaux LOL! Vėliau tokio purvo paskaičiau iš Caron ant Margaux ir Reesh, kad net bjauru.
- Spoiler:
Awww, I like this one *.*
Kažkaip dar galvojau dėt daugiau "besilinksminančios" Margaux foto, bet pagalvojau, kad ir šių pakanka xDDD | |
| Temos pavadinimas: Re: Dirty Mary Antr. 07 13 2010, 16:37 | |
| OMFG, „Emigrate“ periodu ji tikrai atrodė gražiau, nei „Merės“. Kai stovi greta Reeeeeshie reikia pasitempt, kad nenublanktum, LOLOLOLOLOLOL! Caron yra privarius ant Margaux ir Richard`o? O.O What a biatch!!! Tell meh anyway! Ko priskiedė jau? Čiuju pavydėjo ta gyvatė ir tiek :D
Galėjau tikrai įdėt daugiau. Man miela žiūrėt į Margaux! Be to iškasi man dar nematytų fotkių ir negirdėtos info! ^^
| |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Dirty Mary | |
| |
| | | | Dirty Mary | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Mary
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |